Sinds vorige week ligt de menukaart op tafel en presenteren wij met trots onze overheerlijke recepten. Hierop staan allerlei verschillende lekkere gerechten die met ons concept te maken hebben. 

Een mix van Vanouds recepten met een moderne twist en recepten in de tijd van nu (anno nu).

Bijvoorbeeld een ouderwetse stamppot die je oma vroeger ook maakte en een croque-monsieur met een goed verhaal en leuke naam, genaamd de ‘Sosti’.

Mooi concept

Samen met lokale ondernemers en boeren maken wij de wereld een stukje mooier door zoveel mogelijk lokaal in te kopen. De Achterhoek staat hierin dan ook centraal, want niet alleen onze bijna 300 aandeelhouders komen uit de Achterhoek, maar ook veel producten komen hiervandaan. Van de kaas in Doetinchem tot aan hele koeien die we inkopen en waarvan we ook alles gebruiken. De winst die Vanouds maakt wordt bovendien terug gestopt in de regio. Wij proberen zo een verbindende functie te creëren binnen de Achterhoek. Zo ondersteunen we elkaar in het helpen en stimuleren van het lokaal ondernemen.

Het verhaal achter onze gerechten

Het belangrijkste als je lekker uiteten gaat is dat de service en de sfeer. De menukaart maakt ook deel uit van deze ervaring en met ons unieke concept willen wij mensen een gevoel van thuiskomen geven. Dat gevoel hebben wij in alle recepten verwerkt.

Ieder gerecht heeft zijn eigen bijzondere verhaal. Er worden meerdere lekker dingen op de kaart gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door het gebruik van producten uit de regio worden de gerechten nog lekkerder.

Voor iedereen

In de tijd van nu is gezond en voedzaam eten van belang. Daarom staat groente bij ons centraal. Ben je vegetarisch, veganistisch of heb je gluten, lactose of noten allergie? Dat maakt bij ons niet uit. Geef het aan bij een van onze medewerkers en zij helpen je met alle plezier verder. Wij streven ernaar dat iedereen bij ons heerlijk gegeten heeft, met een goed gevoel weggaat en graag nog een keer terugkomt!

Er is goed over nagedacht om hier goed met je gehele gezin gezamenlijk uiteten te gaan. De kinderen kunnen zich vermaken in de Kidsplay die vol staat met superleuke activiteiten. Terwijl de ouders kunnen genieten van een welverdiend drankje in het Grand Café. Wat eten betreft is er ook zeker aan de kleintjes gedacht want die hebben heel veel lekker om uit te kiezen. Met deze fantastische menukaart is iedereen voorzien van wat lekkers om van te smullen!

Bekijk hem nu

Gerelateerde berichten